ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ beboulino.gr

Το beboulino.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης,  πώλησης, και προώθησης  προϊόντων μέσω διαδικτύου. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και η πραγματοποίηση αγορών διέπεται από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όπως αναλύονται παρακάτω.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως συμφωνείτε με όλα όσα αναφέρονται στους όρους  χρήσης και στις προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά. Η χρήση της ιστοσελίδας beboulino.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκετάθεσή σας.

Το Beboulino διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να ανανεώνει και να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας beboulino.gr καθώς και τους όρους χρήσης σύμφωνα με τις εταιρικές ανάγκες και  χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών του ισοτόπου.  Οι δε χρήστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας ενημερώνονται μέσω αυτής για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ανανεώσεις στους όρους των συναλλαγών.

* Οι παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δεν επηρεάζονται από μετέπειτα αλλαγές των όρων χρήσης.

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος beboulino.gr από ανήλικους ή άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνετε και δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα. Δεσμεύεστε δε πως η δημιουργία λογαριασμού με τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και η δημιουργία κωδικών πρόσβασης στο συγκεκριμένο λογαριασμό θα χρησιμοποιούνται μόνο από εσάς και όχι από ανήλικους ή άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.  Υπεύθυνος για τη χρήση των κωδικών πρόσβασης είστε μόνον εσείς.

Παρεχόμενες πληροφορίες – Προϊόντα

Το Beboulino δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του όσον αφορά τόσο τα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων όσο και τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες. Διατηρεί επιφύλαξη για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ή προκύπτουν ακούσια κατά την καταχώρηση ή λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Υποχρεώσεις Χρηστών

Οι χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος beboulino.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ρητά ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού περιεχομένου.

Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους. Οι χρήστες δεσμεύονται ότι δε χρησιμοποιούν οποιοδήποτε επιβλαβές λογισμικό, ιούς λογισμικού, ή άλλους κώδικες, προγράμματα ή αρχεία με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή δυσλειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή την παράνομη συλλογή προσωπικών δεδομένων άλλων μελλών του διαδικτυακού τόπου.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (e-shop) beboulino.gr. συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του χώρου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλo ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, με την εξαίρεση της προσωπικής χρήσης και μόνο. Απαγορεύεται η δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την Εταιρία.

Δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή και η δημοσίευση δεδομένων που περιέχει το e-shop beboulino.gr χωρίς την προηγούμενη ΓΡΑΠΤΗ ρητή συγκατάθεση της εταιρείας.

Οι τιμές και τα προϊόντα μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι κάτωθι όροι αποτελούν τη σύμβαση που καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) beboulino.gr Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών πώλησης του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

 

1. Τρόποι παραγγελίας - Αποστολή παραγγελίας – Παράδοση Προϊόντων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα beboulino.gr θα βρείτε προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες των βρεφικών επίπλων,  βρεφικών ειδών καθώς επίσης και προϊόντα ειδών μπεμπέ. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, αμέσως λαμβάνετε e-mail ενημερωτικό όπου και αναφέρονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας (προϊόντα, τρόπος αποστολής, τρόπος πληρωμής καθώς επίσης και λοιπές χρεώσεις).

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στον διαδικτυακό τόπο beboulino.gr είναι ετοιμοπαράδοτα και άμεσα διαθέσιμα προς αποστολή.Απσοστέλνονται αποσυναρμολογημένα προς αποφυγή ζημιών.Επικοινωνούμε μαζί σας ενημερώνοντας σας για την πορεία της παραγγελίας σας σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα όπως παραδείγματος,  ελλιπή στοιχεία παραγγελίας, διευκρινήσεις ή οτιδήποτε άλλο που θεωρούμε ότι είναι σημαντικό.

Μπορείτε να υποβάλλεται την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα βάζοντας προΊόντα στο καλάθι και ακολουθώντας τα βήματα και συμπληρώνοντας τα στοιχεια που θα σας ζητήσει το site μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε mail στο [email protected] ή να μας καλέσετε στο 2310809101 - 2310809488.  

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται άμεσα. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη μέρα της επιβεβαίωσης της. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη ημέρα την επιβεβαίωσης της πληρωμής της. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά στο προσωπικό σας e-mail για την εξέλιξη της παραγγελίας ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας. 

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

Όλα τα δέματα με βάρος έως 15kg αποστέλλονται με courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα ή με Γενική Ταχυδρομική

Άν η παραγγελία σας ξεπερνα τα 15Kg αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και παράδοση στην πλησιέστερη σε σας έδρα μεταφορικής εταιρείας ή στην πρωτεύουσα του νομού σας. 

Αποστολή παραγγελίας άνω των 50€ γίνεται χωρίς χρέωση (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΌΣΙΤΕΣ περιοχές)., όπου γίνεται χρέωση σε συνεννόηση με τον αγοραστή. 

2. Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ από ειδοποίηση της διοίκησης του e-shop: beboulino.gr.dedi1043.your-server.de μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς και εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.

3. Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής – πελάτης του Beboulino είναι υποχρεωμένος να ελέγξει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει όσον αφορά την πληρότητα και την ακεραιότητά τους σε διάστημα 3ων ημερών από την ημέρα της παραλαβής τους. Σε περίπτωση που θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία στην παραγγελία που έχει παραλάβει, τότε είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την Εταιρία στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να την ενημερώσει για τυχόν πρόβλημα που παρουσιάστηκε μέσω e-mail ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας ή  πιθανής παραβίασης της που οφείλεται κατά τη μεταφορά της, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να μην παραλάβει και να ενημερώσει την Εταιρία και να αποστείλει σχετικές φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση το Beboulino φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του.

Το Beboulino καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα του να πληρούν τις προδιαγραφές καταλληλότητας και ασφάλειας της κείμενης εσωτερικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Όλα τα προϊόντα φέρουν τις προβλεπόμενες σημάνσεις και καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή ή του εισαγωγέα. Κάθε προϊόν του Beboulino φέρει πιστοποίηση.

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 εργάσιμων ημερών με τις εξής προϋποθέσεις.

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα αποστολέα και σας ενημερώνει το τεχνικό τμήμα για περαιτέρω χειρισμούς.

Αν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό αλλά για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω εντός διαστήματος 14 ημερών από την ημέρα τιμολόγησής του, με δικά σας έξοδα αποστολής. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία. Εφόσον ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας πληρώνοντας τη διαφορά.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η αρχική συσκευασία να έχει αλλοιωθεί η καταστραφεί.

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρες και με την αρχική συσκευασία του (περιλαμβανομένων όλων των αξεσουάρ, εγχειρίδιων κλπ.).

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Επιστροφές δε γίνονται δεκτές σε προϊόντα που αγοράζονται σε προσφορά ή αποτελούν μέρος πακέτου προσφοράς.

Για λόγους υγιεινής προιοντα που ανηκουν στις κατηγορίες: στρώματα, στρώματα καροτσιών, στρώματα καθισμάτων και προστατευτικά στρωμάτων, οι αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές εαν ανοιχτεί η συσκευασία

Επίσης δεν δεχόμαστε επισροφές σε γιο-γιό, μπανιέρες και άλλα είδη υγιεινής 

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις αν δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.  Σε περίπτωση που το τεχνικό τμήμα κρίνει ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος του επιστρεφόμενου προϊόντος, τότε το προϊόν θα αντικατασταθεί ή θα επιστραφεί στον πελάτη αφού πρώτα ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία ελέγχου.

Στο χρόνο που η εταιρία παραλάβει το προϊόν, τότε αυτό ελέγχεται από ειδικό της εταιρίας και αναλόγως:

1. Εάν όντως αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, το οποίο και θα πρέπει να έχει σημειωθεί γραπτώς.

Εάν έχετε ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, τότε η εταιρία υποχρεούται να αντικαταστήσει το μέρος του προϊόντος που παρουσιάζει ελάττωμα ή και ολόκληρο το προϊόν ένα αυτό κριθεί απαραίτητο από την Εταιρία.

2. Εάν αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλεται σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς, οπότε κατ’ εντολή σας είτε θα σας το επιστρέψουμε με χρέωση παραλήπτη είτε θα το καταστρέψουμε οριστικά.

Επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι εάν δεν υπάρχουν τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος (απόδειξη, τιμολόγιο) το αίτημά σας δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί, το δε προϊόν θα σας επιστραφεί με χρέωση παραλήπτη.

Σε περίπτωση διαφοράς ή δικαστικής διαμάχης αρμόδια είναι τα δικαστήρια στην πόλη όπου εδρεύει η Εταιρία (Θεσσαλονίκη).

Αρνηση παραλαβής δέματος: 

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με εξόφληση αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν τον ικανοποιεί μπορεί βεβαίως στη συνέχεια (εντός 14 ημερών) να το επιστρέψει.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ένα δέμα δε γίνει δεκτό, ή δεν το παραλάβει ο παραλήπτης με ευθύνη του, θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους.

4. Επιστροφές χρημάτων

Πραγματοποιούνται αν και μόνο αν:

θα επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προχωρήσετε  στην παραδοση του προιόντος εντός 14 ημερών

Το προϊόν, η συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενά του θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με το δελτίο απόδειξης ή το τιμολόγιο.

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια εφικτή λύση.

Ακύρωση συναλλαγής.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ από ειδοποίηση της διοίκησης του e-shop: beboulino.gr.dedi1043.your-server.de μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς και εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Τρόποι πληρωμής

1/ Με ΜΕΤΡΗΤΑ στο κατάστημάτα μας στη Θεσσαλονίκη και Λάρισα

2/ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Η πληρωμή γίνεται στην εταιρεία courier που σας παραδίδει την παραγγελία σας. Η υπηρεσία χρεώνεται από την εταιρία courier με 5 ευρώ.

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τα μεγάλα και ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία (πρέπει να προηγηθεί τραπεζική κατάθεση)

3/ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5231100040921

IBAN: GR5601722310005231100040921

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BEBOULINO Μ. ΙΚΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 89400509389

IBAN: GR5801108940000089400509389

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BEBOULINO Μ. ΙΚΕ

ALPHABANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 487002101068458

IBAN: GR5401404870487002101068458

4/ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το λαγαριασμό σας, ανεξαρτήτως ποσού, χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Οι αποδεκτοί τύποι καρτών από το σύστημα είναι: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro και American Express. Η συναλλαγή πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον ALPHABANK e-Commerce. 

Για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου που παρέχεται, είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών Οργανισμών Καρτών (Veryfied by Visa, Mastercard SecureCode).

5/ PAYPAL

Μπορείτε να εξοφλήσετε το λογαριασμό με την πιστωτική σας κάρτας μέσω της υπηρεσίας PAYPAL

Η υπηρεσία δεν χρεώνεται. 

5. Ισχύον δίκαιο - Αρμόδια δικαστήρια

Η παρούσα σύμβαση πώλησης διέπεται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό Δίκαιο και σε περίπτωση διαφοράς αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Προσωπικά δεδομένα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το eShop μας διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Ποιές προσωπικές πληροφορίες συλλέγει το e-shop Beboulino;

Δεν χρειάζεται να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος θα πρέπει να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: το email σας, την πλήρη διεύθυνσή σας, δύο τηλέφωνα επικοινωνίας, αριθμό Φαξ (προαιρετικά), επάγγελμα, (ΑΦΜ και ΔΟΥ στην περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου).

Το e-shop Beboulino δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς, διεκπαιρεωτικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο κάθε πελάτης έχει το αναυθαίρετο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να ελέγξει την ορθότητά τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο, όχι όμως σε περίπτωση που υπάρχει παραγγελία ανεκτέλεστη. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η Εταιρία έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, συμφωνείτε με τους κανόνες του ηλεκτρονικού εμπορίου και τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος beboulino.gr.dedi1043.your-server.de και πρέπει να λειτουργείτε σύμφωνα με αυτούς.

Η λήψη cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική αγορά από το κατάστημά μας, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας, όσον αφορά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Με την ενεργοποίηση των cookies από τον περιηγητή σας, ενδυναμώνεται η επικοινωνία μεταξύ εσάς και της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι είστε εσείς που πραγματοποιείτε τις συναλλαγές και προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών.

Το Beboulino δεν ευθύνεται για προβλήματα σύνδεσης των χρηστών με την ιστοσελίδα, τα οποία μπορεί να οφείλονται στην υποδομή των μέσων των χρηστών ή σε ασυμβατότητα λογισμικού.

Πληροφορίες για την επίλυση διαφορών κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει στους καταναλωτές το δικαίωμα να επιλύουν τις ηλεκτρονικές διαφορές τους κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών σε μία από τις πλατφόρμες της. Η πλατφόρμα (http://ec.europa.eu/consumers/odr) χρησιμεύει ως τόπος προσφυγής των καταναλωτών για εξωδικαστικό διακανονισμό διαφορών που προκύπτουν από ηλεκτρονικές αγορές και συμβάσεις παροχής υπηρεσιών.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password