Οι Κατηγορίες μας

0 Τεμάχιο - 0,00 €
Δεν υπάρχουν άλλα είδη στο καλάθι σας
Σύνολο (με Φ.Π.Α.). 0,00 €

.

O καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχει αγοράσει από ηλεκτρονικό κατάστηματα Beboulino σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία και με παραστατικό αγοράς. 

Πριν από κάθε επιστροφή ή αλλαγή ο καταναλωτής πρέπει να στείλει ένα αίτημα αλλαγής στο info@beboulino.gr ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί μας στο 2310809102 (Καθημερινές 9:00 - 15:00). Σε διαφορετική περίπτωση το Beboulino διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφή σας. Απαραιτήτως η επιστροφή του δέματος πρέπει να συνοδεύεται με παραστατικό αγοράς (απόδειξη - τιμολόγιο) 

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο τρόπος αποστολής προς την εταιρεία είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη.

Σε Σε περίπτωση επιστροφής λανθασμένου προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν το Beboulino. 

Στα προϊόντα βρεφανάπτυξης όπως μπιμπερό, θήλαστρα κ.α. δεν δύναται η επιστροφή τους αν έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους. 

Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας του προϊόντος η αξία του αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο.

Αλλαγές προϊόντων προσφοράς γίνονται μόνο με αντίστοιχα προϊόντα προσφοράς ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. 

Αλλαγές προϊόντων τα οποία πωλούνται σε πακέτο προσφοράς με ειδική τιμή, αφορούν σε αλλαγή ολόκληρου του πακέτου και γίνονται με πακέτο προσφοράς ίσης η μεγαλύτερης αξίας.